JOM SINGGAH!!

Wednesday, June 29, 2011

Kisah Blog: Membelog Pakai Henpon


test je ni

- Posted using BlogPress from my iPhone


Saturday, December 18, 2010

Blog Izzah di URL Baru

Pengumuman,

Blog Izzah sekarang guna Wordpress ye kawan-kawan.

http://izzahsazahly.com

Saturday, December 4, 2010

Photobook The Sweetest Moments

Tak lama dulu Izzah ada dapat satu Photobook ni.
Photobook ni adalah satu jenis buku yang mana dalam tu ada semua gambar Izzah masa baru lahir hingga 1 tahun lebih.

Kira Photobook ni cara yang sesuai untuk simpan gambar-gambar. Kalau print dan letak dalam album mungkin boleh rosak.


Tapi kalau simpan gambar dalam bentuk buku mungkin lebih tahan lama.



Friday, December 3, 2010

Izzah Pergi Harrods!

Harrods ni pusat beli belah orang kaya kan. Bukan sebarang orang kaya boleh membeli belah d Harrods.
Hanya yang terkaya antara yang terkaya. Kaya bukan sebarang kaya. Bukan kaya pandan yang makan dengan roti tu. Ni kaya banyak duit wooooooo.
Izzah pun dah pernah pergi Harrods. Tapi bukan Harrods kat London tu. Harrods kat KLCC je..he..he


See... tak kaya pun boleh pergi Harrods. Tapi cuma lalu depan Harrods je la. Takut Izzah nak masuk dalam Harrods sebab Izzah tak ada kad kredit.


Bergambar dengan teddy-bear Harrods pun kira okeylah tu. Izzah pun baru nak masuk 3 tahun. Ada banyak masa nak pergi Harrods, London...he..he