JOM SINGGAH!!

Wednesday, August 4, 2010

Hari Pertama Izzah di Dunia

Izzah ni lahir sebulan awal. Sebab dah tak sabar tengok dunia lah.

Sebab tu Izzah tendang kuat-kuat bagi air ketuban pecah.. Pastu mama kena operate. he..he

Pastu Izzah pun keluar la ikut tingkap kat perut mama. Senang je kan keluar ikut tingkap ni. Tak payah susah-susah engage kan kepala kat birth canal (terowong kelahiran?).

Ini gambar-gambar Izzah masa Izzah berumur satu hari. Masa tu first time jumpa face to face dengan Mama.

Bulu mata pun ada sikit je time ni..he..he
Nampak Izzah tengah senyum? Kat belakang tu Dr Ho yang merawat Mama.


0 comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment