JOM SINGGAH!!

Tuesday, November 2, 2010

Baju Raya Izzah

Hari tu Izzah lupa nak tunjuk macam mana rupa baju raya Izzah.

Walaupun raya puasa dah lama lepas *nak masuk raya Haji pulak dah* tapi kira boleh la ye Izzah tunjuk. Sebab baju ni pun akan diguna untuk raya Haji..he..he

Ini baju raya kaler shocking pink yang cantik. Mama beli online brand Mothercare. Cantik kan?


Pastu yang ni baju raya kaler hijau lumut. Beli online juga brand Next.

Ada gaya model tak?
Mama ni memang suka beli apa-apa je pun online. Dia malas nak pergi shopping. Sebab penat kena jalan dan penat kena dukung Izzah yang malas nak berjalan...he..he

2 comments:

  1. cantiknya baju raya awak ! Hari tu saya tak beraya mana-mana pun sebab Abah saya kena chicken pox.Raya haji pulak mungkin cuti Abah kena beku :((

    ReplyDelete
  2. nuha, oh..abah awak dah besar baru kena chicken pox? kesian tu..he..he..

    saya pun raya KL je la tahun ni..hu..hu

    ReplyDelete