JOM SINGGAH!!

Wednesday, November 24, 2010

Barbie London & Paris Ada Baju Baru!!

Izzah kan ada 2 patung Barbie - satu Mama bagi nama London.. satu lagi nama Paris. Tu nama Mama yang bagi ye.. bila Izzah besar nanti Izzah akan tukar nama-nama tu..ha..ha

Patung Barbie Izzah ada baju baru!! Bukan satu je baju baru Barbie ni tapi lebih dari 5 pasang!! Hari tu Babah pergi Guanzhou belikan untuk Izzah.
Waaah... sangat beruntung Barbie London dan Paris. Ada baju kimono, jaket dan paling banyak ada ballroom gown macam princess. Tapi Mama cuma bagi London dan Paris pakai kimono dan jaket dulu. 
Lain-lain baju simpan untuk masa depan..ewaaah.

Patung Barbie bernama London ni adalah seorang ballerina. So, baju asal dia baju ballet lah.


Tapi sekarang Barbie London dah jadi orang Jepun dengan pakai kimono cantik!!! Baru tutup aurat..he..he


Patung Barbie bernama Paris tu pulak adalah seorang yang aktif dalam sukan. Sports girl la kira. So, baju asal dia adalah t-shirt dan skirt pendek.


Tapi sekarang Barbie Paris dah jadi Barbie yang vogue dengan jacket bling bling dan seluar jeans!!

Mula-mula Izzah marah sebab Mama tukar baju Barbie Izzah tu. Tapi sekarang dah okey. Bila Mama nak tukar baju gown princess pulak ye?
Eh.. ni Izzah yang main Barbie ke Mama ni......

4 comments:

  1. saya pun ada barbie tapi yang murah ajer lah.lagipun bukan saya main sangat :p cuma pandai dodoikan ajer..hehehe

    ReplyDelete
  2. nuha, saya pun main campak2 je pun..he.he

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Izzah, teringat nya kecik dulu macik ada jugak patung Barbie ni sbb maksu macik keje kilang tu...masa tu lutut dia tak macam lutut Barbie Izzah...lututnya tak bersendi tapi bila kita kepakkan sikit dia akan bunyi macam org tua sakit lutut... :) enjoy ye Izzah dapat main :)

    ReplyDelete