JOM SINGGAH!!

Friday, November 5, 2010

Cerita Main Nabihah, Sedap Meleleh

Izzah pun ada Nuffnang tau *tapi under nama Mama la..he..he*.

Sebab blog Izzah ni baru 2-3 bulan jagung umurnya, so tak ramai pun peminatnya... ewah...he..he

Tapi Izzah still boleh tengok statistic kat Nuffnang tu. Semalam Izzah pergi tengok keyword.. ini lah yang orang-orang cari dekat Google dan terjumpa blog Izzah pulak.


Mari kita tengok keyword-keyword yang ada dekat situ.. macam tak de kerja je si tukang tulis ni.. he..he

kidsphoto kuala lumpur

hmm.. ni mesti pasal Izzah ada cerita pasal business Mama yang kerjanya ambik gambar budak masa weekend..

izzahsazahly.com

oh..ni direct je keywordnya..ha..ha

takut bunyi

ada jugak ye orang cari pasal 'takut bunyi'.. ha..ha.. ni mesti sebab Izzah ada tulis pasal Izzah takut bunyi mercun tu.

cerita main nabihah

hmm.. apa pasal pergi cari tentang cerita main nabihah ni.. main apa tu? kalau kat blog Izzah ni cerita pasal main gelungsur, main buai, main anak patung, main train.. ada lah.. main lain tu tak de tau..syooh.. pergi main jauh-jauh... muah..ha..ha

ais krim

ais krim ek? izzah memang suka makan ais krim.. ada tulis cerita pasal makan ais krim cornetto yang best.

orang suka ais krim

izzah pun suka ais krim la...ada ke budak tak suka ais krim.. ha..ha

baby boutique shah alam

ooh.. ni cari baju baby ye.. kat butik Izzah pun banyak!

sedap meleleh

amboi.. sedap meleleh apa ke benda nya.. meleleh air liur ke.. memang Izzah suka cerita pasal makan yang sedap-sedap..he..he

gambar-gambar bunga ros

rasa tak de pulak Izzah tempek gambar bunga ros kat sini.. tapi nama Mama memang la ros pun.. cuma bunga ros tu wangi tapi Mama tak... lariiiiiii...

ais krim cornetto

cerita pasal ais krim la tu.. ye lah.. ye lah.. nanti Izzah tulis lagi pasal ais krim okeh?

2 comments:

  1. macik pun tak suka perkataan main2 ni Izzah...org skang ni macam2 perangai ade...Izzah besar nanti lagi macam2 benda Izzah tengok.. :|

    ReplyDelete
  2. acik, tu la Izzah pun tak faham depa ni cari main apa pulak..he..he

    ReplyDelete