JOM SINGGAH!!

Thursday, November 11, 2010

Genius Baby On Board

Ooh.. ini cerita dah basi. Tapi Izzah baru ada chance cerita pasal ni. Tak kisah la dah basi pun kan.. confirm kalau baca tak kan sakit perut..he..he

Izzah ada sorang kawan ni... nama dia Qarissa.. dia ni bukan saja sama baya dengan Izzah.. tapi muka pun ada macam sama dengan Izzah.. *ni acik Watie yang cakap ye..he..he*
Qarissa ni budak pandai sebab mama dia rajin ajar dia macam-macam. Sama dengan Mama Izzah la.. rajin sangat!!
Acik Watie (mama Qarissa) ni ada bukak satu company nama Genius Baby Resources.. kat situ ada Genius Baby On Board.. kira macam play group la. Izzah ada pergi launching dia.



Seronok tau kat Genius Baby On Board ni..


Macam-macam mainan ada. Izzah paling suka 'train' kayu tu. Siap ada landasan tu tau.. best sangat!


Ohh.. Qarisaa pun ada adik yang sangat comel. Geram sangat tengok lengan dan kaki dia..he..he


Mama.. bila Izzah nak ada adik jugak ni. Jeles lah dengan Qarissa..



0 comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment