JOM SINGGAH!!

Wednesday, November 17, 2010

Hairband Menyala Berkelip-Kelip

Hari tu Izzah pergi night bazaar kat Puncak Alam. Kat situ ada satu gerai kepunyaan kawan Babah.

Dia jual baju kanak-kanak dan juga permainan yang jenis ada lampu berkelip-kelip tu. Kalau pernah pergi i-City Shah Alam mesti pernah nampak orang pakai head band yang bercahaya tu kan.


Izzah pun beli juga satu hairband yang ada lampu menyala tu. Hairband minnie mouse warna merah!

Acik tu bagi free satu cincin yang boleh nyala kelip-kelip. Suka sangat tau.

Izzah tengok ramai budak-budak datang gerai acik tu untuk beli hair band sama macam Izzah.

Bila balik rumah, Izzah tak mau bukak hairband lampu tu dan cincin kelip-kelip tu. Sambil tidur pun Izzah pakai. Angin je Mama tengok..he..he

Mama tunggu Izzah lelap je pastu dia tanggalkan hairband Izzah. Pastu Izzah tak pernah nampak lagi hairband tu.. mesti Mama sembunyikan untuk diri sendiri pakai tu..he..he



0 comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment