JOM SINGGAH!!

Thursday, November 18, 2010

Huggies Play Tent Percuma

Tadaa!! Izzah pun ada play tent tau. Tak payah pergi play group pun boleh main play tent..he..he


Hari tu Mama redeemed play tent bentuk rumah ni. Siap ada 2 tunnel sekali.


Bila letak play tent Huggies tu dekat ruang tamu.. penuh sesak lah ruang tamu.. biasa la tu.. he..he


Babah siap letak tilam empuk dalam play tent Izzah so Izzah boleh baring-baring dalam tu. Masa awal-awal dapat play tent tu kan, Izzah memang tidur siang dalam tu tau..ha..ha


Tapi sekarang Babah dah simpan Huggies play tent tu. Babah kata boleh bukak bila time nak main je.

0 comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment