JOM SINGGAH!!

Sunday, November 7, 2010

Mari Main Bubbles!!

Pernah main bubbles tak? Ala.. bubbles.. main buih sabun tu..he..he


Izzah suka sangat main bubbles ni.. sebut 'bubble' pun Izzah dah tau.. siap ada slang Australia tu.. *sebab suka tengok cerita Hi-5 tu yang slang dah jadik Aussie pulak..he..he*
Dalam DVD Hi-5 ada cerita pasal playing with bubbles ni. Ada lagu yang dinyanyikan oleh Lauren tentang planet bubble. Seronok tau.

Mama ada beli mesin buat bubbles automatik ni. Masukkan air sabun pastu on switch.. terus beratus-ratus bubbles keluar dengan sendiri. Tak payah sakit mulut tiup lagi dah..he..he



0 comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment