JOM SINGGAH!!

Friday, November 12, 2010

Produk Pertama IzzahKids

Izzah kan ada jenama barangan kanak-kanak sendiri.. nama dia IzzahKids.
Masa Mama tau dia dapat pergi lunch dengan Erra Fazira tu.. terus Mama kelam-kabut jahitkan sun hat dan sweet dress untuk Engku Aleesya.
Kebetulan label IzzahKids pun baru dapat. Kira good timing la tu kan..he..he

Jadi, produk pertama IzzahKids adalah sun hat yang dibuat dari imported designer fabric ni.


Lawa tak topi tu? Mesti la lawa sebab Mama jahit maaaah. Izzah macam biasa jadi tukang test!


Produk kedua adalah dress yang simple tapi menawan ni..he..he

Simple but sweet gitu. Dua-dua barang ni dah jadi hak milik Engku Aleesya *agak-agak mau ke dia pakai barangan tak seberapa mewah ni..hu..hu*



0 comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment